08572 Sant Pere de Torelló - Barcelona

Qui som,

16 de Febrero de 2017

Benvinguts a la pàgina web d’Archimobel, una empresa dedicada a la fabricació de mobles a mesura a Sant Pere de Torelló, una bonica localitat de la província de Barcelona.

A Archimobel treballem amb tot tipus de fusta i seguint les últimes tendències que regeixen el mercat actual. Estem especialitzats en mobles de tipus clàssic, a pesar que també fabriquem una considerable quantitat de mobles moderns.

Creem els mobles a mesura, segons els gustos i preferències dels nostres clients. Ells són la nostra raó de ser i tractem d’oferir una atenció totalment personalitzada per a cadascun d’ells.

Amb una àmplia experiència de més de 30 anys en el sector, podem estar orgullosos de l’extensa clientela obtinguda i amb ganes d’obrir-nos a més comprat. La cura de fins al mínim detall i la competitivitat en relació qualitat-preu, sumat al nostre tracte individualitzat, han fet que ens consolidem com un punt de referència a la zona.

A Archimobel li oferim el projecte des del primer dibuix fins al producte final, col·locat i instal·lat, perquè el nostre és un servei integral. Demani’ns pressupost i l’hi elaborarem sense cap tipus de compromís. Els nostres preus són molt interessants.

ARCHIMOBEL-. C/ PARAIRES 4, 08572 SANT PERE DE TORELLÓ (Barcelona)-Tlf: 938509297